Eyedetect

I mange år har tradisjonelle løgndetektorer vært brukt i forbindelse med å avdekke løgner. I nyere tid har vi sett muligheten for å bruke øyne til å finne ut av hvem det er som lyver. Kontakt oss for å finne sannheten!

I mange år har tradisjonelle løgndetektorer vært brukt i forbindelse med å avdekke løgner. I nyere tid har vi sett muligheten for å bruke øyne til å finne ut av hvem det er som lyver.

Nemlig vår helt nye Eyedetect, utviklet av Converus, som er neste generasjons løgndetektor. Fordelene med å bruke EyeDetect er mange, men den bruker kort tid. Faktisk bare 30 minutter og kan avdekke løgner med en nøyaktighet på hele 86%.

Eyedetect er et produkt som bruker infrarødt kamera til å detektere bevegelser, endring i pupiller og blunking. Dette sammenkoblet med svarene som deltageren gir fra seg vil gi en vurdering tilbake om deltageren er til å stole på eller ikke.

Wired Magazine prøvde Eyedetect. Les hvordan det gikk her.

Selve bruken av Eyedetect foregår ved at deltageren svarer på en rekke spørsmål på en pc, samtidig som det infrarøde kameraet følger med på øynene, så blir analysen av resultatene tilgjengelig for den som er administrator for testen.

Det finnes mange forskjellige bruksområdet for Eyedetect. I forbindelse med ansettelsesprosesser, for ansatte, innvandrere og i forbindelse med det offentlige. I det offentlige er det gjerne politiet og andre lov forkjempere og annet sikkerhetspersonell som bruker Eyedetect.

Korrupsjon og kriminalitet kan lett unngås, eller avdekkes ved bruken av en løgndetektor som Eyedetect.